Nykyisten korkeiden elinkustannusten vuoksi yhä useammat ihmiset etsivät keinoja säästää rahaa. Yksi tapa on velkojen yhdistäminen henkilökohtaisella lainalla. Velkojen yhdistäminen voi olla erinomainen vaihtoehto, joka auttaa vähentämään kuukausimaksuja, yksinkertaistamaan talouden hallintaa ja parantamaan luottopisteitä. Tässä artikkelissa selvitetään, miten voit yhdistää lainasi yhdeksi matalakorkoiseksi maksuksi, joka on helpompi lompakollesi!

Kuinka eroon useista lainoista?

Monilla nykyaikaisilla perheillä ei ole harvinaista, että heillä on useita erilaisia velkoja – luottokortteja, opintolainoja, autolainoja jne…. Useimmille meistä on jo tarpeeksi vaikeaa pysyä perässä päivittäisissä menoissamme ilman, että tarvitsee huolehtia useista velvoitteista kerralla. Hyvä uutinen on se, että voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi pienemmäksi kuukausimaksuksi, mikä helpottaa budjettiasi.

Useita lainoja? Kannattaa harkita niiden yhdistämistä! Sitä varten ota selvää mikä on paras lainojen yhdistäminen todellisten kokemusten mukaan.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Kun yhdistät velkoja, olivatpa ne sitten opintolainoja tai luottokortteja, korvaat periaatteessa useat lainat yhdellä uudella lainalla, jonka kokonaismäärä on samalainatun rahan määrä.

Tämä tarkoittaa sitä, että yksi kuukausimaksu sisältää nyt aiemmat maksut, jotka maksoit kaikista vanhoista lainoistasi. Sinulla on vain yksi velkoja, mikä helpottaa laskujesi seuraamista ja niiden maksamista nopeammin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että luottoluokituksesi paranee, kun kaikki velkasi on sisällytetty osaksiyksi uusi laina. Ja tietysti voit myös säästää korkoja…

Mitä hyötyä velkojen yhdistämisestä on?

Yhdistämällä kaikki lainasi yhdeksi uudeksi henkilökohtaiseksi lainaksi kuukausilaskusi pienenee vain yhteen maksuun – esimerkiksi 200 euroon 400 euron sijasta . Tämä tarkoittaa, että vaikka tulosi eivät juuri muuttuisikaan,tai 300 euroa 250 euron sijaan. Tämä antaa sinulle paljon joustavuutta ja enemmän liikkumavaraa – Voit hallita kuukausittaisia menojasi, mikä vähentää stressiä ja parantaa elämänlaatuasi.

Toinen hyöty on se, että lainojen yhdistäminen antaa sinulle mahdollisuuden lainata enemmän rahaa kuin vanhoilla yksittäisillä lainoilla. Jos maksoit pois useita luottokortteja, autolainoja taijopa opintolainaa, voit käyttää uudet rahat hienompaan autoon, kodin remontointiin tai jopa lomailuun.

Muista myös järjestelylaina

Järjestelylainat ovat hyvä vaihtoehto perinteisille pankkilainoille. Niitä voi käyttää kuka tahansa, vaikka luottotiedot eivät olisikaan täydelliset tai niitä ei olisi lainkaan. Tämäntyyppinen laina on erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia tai uusia maahantulijoita, joilla ei ole luottohistoriaa. Järjestelylainanantajat työskentelevät lainanottajien kanssa löytääkseen kohtuullisen kuukausimaksun, joka sopii heidän budjettiinsa ja taloudelliseen tilanteeseensa.