Korut ovat hyvin kauniita asusteita, joilla voi helposti saada omaan asuun näyttävyyttä ja tiettyä tyylikkyyttä. Monet saattavat käyttää koruja ainoastaan juhlamenoissa, mutta niitä voi myös huoletta käyttää arjessa. Korut ovat kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi ja varsinkin jos korut ovat yhtään laadukkaampia kestävät ne kyllä käyttöä. Parhaita koruja ovatkin juuri sellaiset, jotka sopivat sekä juhlaan että arkeen. Kannattaakin satsata pariin hyvään laadukkaaseen koruun, kuten vaikka korviksiin, muutamaan kaulakoruun ja rannekoruun. Niillä pärjää jo vallan mainiosti ja varsinkin ajattomat korut ovat aina kauniita. Timanttikorvakorut sopivat erinomaisesti käytettäviksi niin arjessa, kuin juhlissakin.

 

Korvakorujen ottoa on turha jännittää liikaa

 

Korvakorut tehdään tavallisesti korvannipukkaan aseen näköisellä laitteella tai joissain tapauksissa lävistämällä. Ensiksi korvaan merkitään piste johon reikä tehdään. Asiakas saa tämän jälkeen vielä muuttaa kohtaa, jos niin haluaa. Tämän jälkeen ammattilainen tekee reiät, johon laitetaan hoitokorvakorut, joita pidetään korvissa noin muutama viikko. Korvakoruihin ei saa koskea laiton jälkeen ja niitä pitää puhdistaa. Hoitokorvakoruja tulee käyttää minimissään kuusi viikkoa reijityksen jälkeen. Korvakoruja voi helposti laittaa lävistysliikkeissä tai myös kultasepänliikkeissä. Korvaan voi myös ottaa muita lävistyksiä kuten industrial, tragus tai helix. Mikäli siis haluaa pitää korvissaan kauniita timanttikorvakoruja kannattaa ensiksi varata aika reikien ottoon. Itse reiän tekoa on turha jännittää liikaa, sillä toimenpide on hyvin nopeasti ohi.

 

Mistä löydät täydelliset korvakorut?

 

Korvakoruja löytyy melkein mistä vain, kuten perus päivittäistavarakaupoista, vaateliikkeistä, korukaupoista ja netistä. Hintaluokka on myös erittäin laaja. Korvakoruja löytyy edullisesti ihan muutamalla eurolla tai sitten kalliimmalla hinnalla esimerkiksi koruliikkeistä. Usein hinta perustuu merkkiin ja materiaaliin ja siihen onko korvakorut esimerkiksi jotain designia. Malleja ja hintaluokkia löytyy siis varmasti jokaisen makuun. Jos kuitenkin haluaa laatua kannattaa suosiolla suunnata heti koruliikkeeseen, siellä myytävät korut eivät ole halpaa rihkamaa ja ne kestävät oikeasti käyttöä. Jos haluaa esimerkiksi timanttikorvakorut, parhaat mallit löytyvät koruliikkeiden hyllyiltä. Kannattaa siis suunnata pikimmiten koruostoksille, jos oma korukokoelma kaipaa päivitystä.